2341272621

Βάμματα

Τύπος προβολής:
Άμεση προβολή

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΙΤΑΣ, 50ml

(0)
Παραγγελίες (1)
33,00€

Πράσινο τσάι, Σημύδα, Αψιθιά, ΤσουκνίδαΤο μίγμα βαμμάτων για αδυνάτισμα  προέρχεται από την εμβάπτιση των προαναφερθέντων βοτάνων σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά των..

Άμεση προβολή

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ, 50ml

(0)
Παραγγελίες (0)
33,00€

Ταραξάκος, Αγκινάρα, Αχιλλαία, ΓαϊδουράγκαθοΤο μίγμα βαμμάτων για αποτοξίνωση  προέρχεται από την εμβάπτιση των προαναφερθέντων βοτάνων σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατι..

Άμεση προβολή

ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΔΥΝΑΜΗ – ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ 50ml

(0)
Παραγγελίες (0)
33,00€

Ιπποφαές, Φασκόμηλο, Γκότζι Μπέρι, ΜένταΤο μίγμα βαμμάτων για ενέργεια  προέρχεται από την εμβάπτιση των προαναφερθέντων βοτάνων σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά των ..

Άμεση προβολή

ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΑΥΞΗΣΗ ΜΥῘΚΗΣ ΜΑΖΑΣ 50ml

(0)
Παραγγελίες (0)
33,00€

ΤΡΙΒΟΛΙΤο βάμμα τριβόλι προέρχεται από την εμβάπτιση σπόρων και αγκαθιών του βοτάνου σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά του παραπάνω βοτάνου διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο ..

Άμεση προβολή

ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΤΟΝΩΣΗΣ & ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ, 50ml

(0)
Παραγγελίες (0)
33,00€

Τριβόλι, Φασκόμηλο, Δίκταμο, Τζίνγκο ΜπιλόμπαΤο μίγμα βαμμάτων για ερωτική τόνωση  προέρχεται από την εμβάπτιση των προαναφερθέντων βοτάνων σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συ..

Άμεση προβολή

ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ – ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ 50ml

(0)
Παραγγελίες (0)
33,00€

Υπερικός, Λεβάντα, Τζίγκο Μπιλόμπα, ΒαλεριάναΤο μίγμα βαμμάτων για ημικρανίες και πονοκεφάλους  προέρχεται από την εμβάπτιση των προαναφερθέντων βοτάνων σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή,..

Άμεση προβολή

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΫΠΝΙΑΣ 50ml

(0)
Παραγγελίες (0)
33,00€

Βαλεριάνα, Λεβάντα, Πασιφλόρα, ΒαλσαμόχορτοΤο μίγμα βαμμάτων για αϋπνία προέρχεται από την εμβάπτιση των προαναφερθέντων βοτάνων σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά των παραπ..

Άμεση προβολή

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ & ΑΫΠΝΙΑ, 50ml

(0)
Παραγγελίες (0)
33,00€

Σπαθόχορτο, Βαλεριάνα. Μελισσόχορτο, ΠασιφλόραΤο μίγμα βαμμάτων για στρες και άγχος προέρχεται από την εμβάπτιση των προαναφερθέντων βοτάνων σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατι..

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)